Skip to main content

Historie

Bij Loopgroep FRoS uit Duiven kun je bijna elke dag een hardlooptraining bijwonen. FRoS is ontstaan uit enthousiasme voor het hardlopen door een groep die gezamenlijk aan het trainen was voor een marathon. Doordat er wekelijks op zondag werd hardgelopen is in 2011, na de halve marathon van Egmond aan Zee besloten de groep de naam Fun Running on Sunday te geven.

Het is niet bij de zondagen gebleven, je kunt nu naast de zondag op vijf dagen in de week meetrainen in Duiven onder toezicht van gecertificeerde trainers. Dit alles zónder contributie. 

FRoS wil hiermee het maatschappelijke verschil maken waardoor het sporten en bewegen voor iedereen toegankelijk is. Vanaf de leeftijd van vier jaar is er een groep om aan te sluiten, ongeacht je fitnessniveau of loopervaring.

Activiteiten van FRoS:

Een opsomming wat wij organiseren, initiëren of aan deelnemen: Bert Timmer Memorial Loop, Bevrijdingsvuur Estafette, Koningsspelen, FoutGoedLoop, Duuve te Gek, Plogging en Rijn-jutten etc.

Daarnaast organiseren wij ook hardloopreizen waarbij we o.a. Marrakesh, Berlijn, Istanbul, Keulen, Athene en Mallorca al hebben bezocht. Wij koppelen door ons georganiseerde evenementen aan een goed doel of maatschappelijk initiatief.

Welkom bij Hardloopgroep FRoS te Duiven! 

“Met veel plezier starten
met hardlopen”

Meld je vandaag nog aan en begin ook!